Umre'ye gidecek olanlara bilgilendirme toplantısı

Umre

İpekçi Turizm, Ramazan Ayı boyunca Umre görevini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olanlar için Kültür Merkezi'nde eğitim semineri düzenledi.

ALT YAPIMIZ DÖRT DÖRTLÜK

Umre yolcuları, Müftü yardımcısı Mustafa Turan tarafından kutsal topraklarda uyacakları kurallar hakkında bilgilendirildi. Seminerin açılış konuşmasını yapan Mehmet İpekçi, “İnsanlar ibadetlerini yaparken, dünyalık işleri düşünmeleri için alt yapımızı dört dörtlük yaptık. İnsanlara her türlü imkânı sunuyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması ve ibadetlerini en iyi şekilde yerine getirmesi için her türlü imkânı sağladık” dedi.

 

ALLAH UMRENİZİ KABUL ETSİN

Daha sonra konuşma yapan Müftü Yardımcısı Mustafa Turan; “Allah umrenizi kabul ve resul eylesin. Sağ salim umrenizi yaparak ülkemize geri kavuşmayı nasip eylesin. Gerek hacda gerekse umrede Diyanet İşleri Başkanlığı denetimi altında yapılmaktadır. Din görevlileri sizinle beraber rehberlik yaparak bu yolculuğa çıkacaklardır. Çok sayıda vatandaşımız bize kayıt yaptırdı. Bunun içinde Müftülük, İpekçi Turizm ve diğer turizmlerden kişiler vardır. Bu da mutluluk vericidir” şeklinde konuştu. Turan konuşmasının ardından Umre’de uyulacak kurallar hakkında çeşitli bilgiler verdi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok